Dobrodošli na motivacija.ba

9 savjeta kako pobijediti odugovlačenje
May 8, 2014

Dobrodošli na motivacija.ba, web stranicu posvećenu samopouzdanju sa fokusom na ličnu produktivnost, motivaciju i samoobrazovanje.

Sami početak rada stranice veže se za 2018. godinu kada se detaljno počelo raditi na ideji kojom bi se omogućio lakši jednostavniji pristup za naopredovanje širih populacija. Cilj nam je da doprinesemo društvu na način da svaki pojedinac može napredovati igrađujići kao jedinka koja samoizgrađivanjem doprinijeti i svome okruženju.

Motivacija.ba  razlikuje se od tradicionalne “samopomoći” širim pristupom. Umjesto da se pridržava užeg skupa tema, sajt pokriva sve što je povezano sa samopouzdanjem. Bilo kakve informacije koje ljudima mogu koristiti da bi živjeli prosperitetnije, da budu zadovoljni načinom života, smatraju se, odnosno predstavljaju potencijalni članak.

Iako motivacija.ba obuhvata širok spektar tema, većina članaka može se svrstati u 4 osnovnih kategorija.

Lična produktivnost – Vrijeme je naš najvažniji izvor. Znati efikasno upravljati vremenom je od suštinskog značaja za odličan život.

Motivacija – postižemo samo koliko možemo da se gurnemo. Ova stranica će vam pomoći da prevaziđete mentalne blokove i motivišete se da djelujete.

Samoobrazovanje – Učenje ne bi trebalo da završi nakon diplomiranja. Umesto da se fokusirate na akademske studije, ova stranica pokriva najcjenjenije obrazovanje – ono koje sebi dajete svakog dana.

Psihologija – naše misli kontrolišu naše ponašanje koje stvara našu stvarnost. Razumijevanjem kako razmišljamo, možemo napraviti pozitivne misli potrebne za uspjeh.

Motivacija.ba također nudi kompletan RSS feed i ažuriranje e-pošte. Obavezno se pretplatite da ne propustite nove članke.